dijous, 12 de febrer del 2009





NO ENS FARAN CALLAR

UNA NACIÓ, UNA SELECCIÓ!!!




COMUNICAT OFICIAL DE LA PLATAFORMA PROSELECCIONS ESPORTIVES CATALANES

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes lamenta molt profundament l’actitud demostrada per molts integrants de la plantilla dels Montys el passat dimecres dia 12 de Febrer.
La lluita per defensar els nostres drets davant del poder opressor del país veí és dura i difícil i requereix l’esforç de tots els ciutadans patriotes.
Per això ens ha decebut tant que determinats components de l’equip no complissin amb el seu deure de defensar els colors dels Montys en un partit disputat en territori català i preferissin postrar-se davant del televisor per animar a la Roja cervesa en mà.
Aquest fet encara és més greu després de que el nou seleccionador català Charli Reixach (pels qui no el coneguin és aquell que surt al Crackòvia al bar amb en Johan Cruyff) tenia intenció de convocar algun component dels Montys pel pròxim partit que disputarà la selecció catalana contra Kirguistan.
La veritat és que els colors de la samarreta dels Montys ja ens varen fer sospitar del caràcter “rojillo” dels seus components, però no ens esperàvem una actitud tan lamentable.
Per tot això, aquesta Plataforma declara als Monty Python FC equip “non grato” (com diria el president de Can Ràbia Sanchez Llibre) i als seus components no aptes per vestir els colors de la nostra selecció. Per BOTIFLERS!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El proper dilluns els esquirols tindrem l'oportunitat de redimir-nos, clar que sense partits de la roja o el madrid és fàcil

Anònim ha dit...

Tanta patata brava, cochinillo... i tant poques seques amb butifarra...