dijous, 12 de febrer del 2009

MONTYS 4-TALLER 2007 4

Treballat empat dels Montys ahir a Montilivi, que van demostrar un cop més que es creixen davant les adversitats (temperatures sota zero, un sol canvi a la banqueta i dues lesions durant el temps de joc). Ni tan sols va aparèixer el flato d’en Sergi que, això si, va ser l’únic que fou substituït dos cops.
El resultat d’ahir té dos noms propis: el gat, especialment motivat després d’una setmana en que la pressió mediàtica en favor de la titularitat del pop ha estat constant, va recordar-nos perquè és el millor porter de la lliga. Una altra cosa serà el Zamora, doncs hi ha una dada irrefutable: quatre gols encaixats en quatre dels cinc partits disputats, cosa que comporta que l’equip necessiti marcar almenys cinc gols per sumar els tres punt. I aquí és on apareix el segon nom propi de la nit: el golejador de l’equip que va tornar a anotar un “hat-trick” que el manté en la lluita pel pitxitxi.
Els herois de la nit, però, no haguessin brillat sense el treball destructiu dels seus companys, ahir sense descans i moralment tocats degut a la baixa d’última hora del capità, factors que no van impedir mantenir una igualtat amb Taller 2007 ja demostrada en la lliga de tardor (3-3).